Βραβεία προϊόντων ομορφιάς από το περιοδικό Βeauté
Σήμερα, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Hilton Athens η ετήσια εκδήλωση απονομής των Βραβείων Προϊόντων Ομορφιάς «Prix de Beauté 2018», υπό την αιγίδα του ΠΣΒΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών).

Τα Prix de Beauté, των οποίων την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει το περιοδικό Beauté, πραγματοποιούνται φέτος για 18η συνεχή χρονιά και έχουν σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων προϊόντων ομορφιάς που λανσαρίστηκαν το 2018, με κριτήριο την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία. Παράλληλα, επικοινωνούν στο κοινό τα επιτεύγματα του κλάδου της κοσμετολογίας.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ενώ τα βραβεία θα απονείμουν γνωστές προσωπικότητες. Χορηγοί της εκδήλωσης «Prix de Beauté 2018» είναι η Affinity Card, το κοσμηματοπωλείο Μαραμένος & Πατέρας και τα υποδήματα Keds. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα RealNews, οι ιστοσελίδες beautemagazine.gr, real.gr, fthis.gr, thriveglobal.gr, skingurus.gr και athensvoice.gr.