Ολοκληρώθηκαν νωρίτερα σήμερα οι virtual ανακοινώσεις των Gold, Silver και Bronze διακρίσεων των Ermis Awards 2021, με τις ενότητες Campaigns και Ad (Διαφημιστικές Ταινίες). Στην ενότητα Campaigns απονεμήθηκαν 8 βραβεία, και συγκεκριμένα 1 Gold, 4 Silver και 3 Bronze. Το μοναδικό Gold στην κατηγορία απέσπασε η Cream με «Το Kαλόχαρτο» για την Endless Earth.

Στην ενότητα Ad (Διαφημιστικές Ταινίες) απονεμήθηκαν 29 βραβεία, και συγκεκριμένα 4 Gold, 10 Silver και 15 Bronze. To filler της ενότητας επιμελήθηκαν οι Tribe και Stefi & Lynx. Gold Ermis απέσπασαν οι: The Newtons Laboratory με το «Σιωπή» για την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού, McCann Worldgroup με το «Ανεμιστήρας» για την ΜΚΟ Νοσηλεία, Cream ΑΕ- Rascal με «Το Kαλόχαρτο» για την Endless Earth, και Frank & Fame με το «Η ιστορία του μικρού» για τα KFC.

Η διοργάνωση ολοκληρώνεται σήμερα, με live virtual event για την ανακοίνωση των Grand Ermis και των διακρίσεων Agencies of the Year, Client & Brand of the Year, Production Company of the Year.