Από την Swiss Approval
Η Bergmann Kord, μέλος του ομίλου Kord Group και πρώτη κλινική μαλλιών στην Ελλάδα, παρέλαβε από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης Swiss Approval International τα Πιστοποιητικά Ποιότητας BS EN 15224:2016 και Επιτυχούς Αξιολόγησης Ετήσιας Επιτήρησης κατά ISO 9001:2015.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Athens Marriott Hotel το Σάββατο 10 Νοεμβρίου. Η διάκριση συνέπεσε με την συμπλήρωση 40 χρόνων λειτουργίας της Bergmann Kord, δίνοντας έτσι έναν επιπλέον πανηγυρικό τόνο στην εκδήλωση. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι του ιατρικού κόσμου, δημοσιογράφοι, πελάτες και φίλοι της κλινικής μαλλιών. Το «παρών» έδωσε και ο επίτιμος Πρόεδρος της Bergmann Γερμανίας, Klaus Muller.

Ο Βαρδής Κορδεράς, Γενικός Διευθυντής της Bergmann Kord, ανέφερε: «Οι νέες πιστοποιήσεις έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά πολύ θετικών εξελίξεων για την Bergmann Kord, η οποία το 2019 συμπληρώνει 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην χώρα μας. Οι συνεργασίες μας στο εξωτερικό με Γερμανία, Αυστρία και Ιταλία βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ο Ιατρικός Τουρισμός με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας Bergmann Kord, σε αποτελέσματα και προώθηση, αποδίδει σε υψηλό βαθμό. Tέλος, βρισκόμαστε σε φάση ανάπτυξης σε Ελλάδα, Ευρώπη και Ασία, ενώ σημαντικές εταιρείες του εξωτερικού μας προσεγγίζουν για να συνεργαστούμε λόγω της φήμης και του επαγγελματισμού μας».