Διατηρεί τις διαδικτυακές εκδόσεις, δίνει περιοδικά της στον Όμιλο Κοντομηνά

Σύμφωνα με αυτές, τέσσερις τίτλοι περιοδικών της εταιρείας περνούν στον έλεγχο της εκδοτικής εταιρείας Alpha Editions, συμφερόντων Δημήτρη Κοντομηνά. Πρόκειται για τα περιοδικά Hello, Τηλεκοντρόλ, 7 μέρες TV και Εγώ. Σημειώνεται ότι στην Alpha Editions μικρό ποσοστό συμμετοχής έχουν και οι Αττικές Εκδόσεις, ωστόσο το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό ανήκει στον όμιλο Κοντομηνά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όσοι εργάζονται στα προαναφερθέντα περιοδικά θα μπορέσουν να συνεχίσουν στην Alpha Editions.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην τύχη των διεθνών τίτλων της εταιρείας, όπως των Glamour, Vogue, Lucky και Men’s Health, για τους οποίους δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρεται η Δάφνη Επικοινωνίες του Ομίλου ΑΝΤ1. Ωστόσο, τις τελικές αποφάσεις θα λάβει η μητρική εταιρεία Conde Nast, της οποίας εκπρόσωποι θα έρθουν άμεσα στην Ελλάδα για τις σχετικές συζητήσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Εκδόσεις Λυμπέρη διατηρούν τις διαδικτυακές εκδόσεις τους, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Best και VFM, καθώς και το μερίδιο (33,33%) στην εταιρεία Τεχνικές Εκδόσεις, τα περιοδικά της οποίας (4 Τροχοί, Ήχος Εικόνα κ.ά.) θα μετακομίσουν σε άλλο κτίριο στο Κορωπί.