Μετά την πιστοποίηση της Εurocert
Η εταιρεία Αυγά Bλαχάκη πιστοποιήθηκε από την Εurocert με βάση το «Πρότυπο Απαιτήσεων» που αξιολογεί και αποδίδει στις εταιρείες – μέλη το σήμα «Ελλα-Δικά Μας».

Η Αυγά Bλαχάκη, έχοντας παρουσία στον κλάδο της πτηνοτροφίας, της ελληνικής αγοράς, από το 1960 ξεκίνησε τη διαδρομή της από τα Καλύβια Αττικής όπου και δημιουργήθηκε η πρώτη μονάδα παραγωγής αβγών, από τον ιδρυτή της επιχείρησης Κωνσταντίνο Βλαχάκη. Σήμερα, οι μονάδες παραγωγής αβγών αχυρώνα, ελεύθερης βοσκής και βιολογικών αβγών της εταιρείας βρίσκονται στα Καλύβια Αττικής, στο Μακρολίβαδο Φθιώτιδας, στο Τάχι και στο Ύπατο Θηβών, σε κτήματα που ξεπερνούν τα 360 στρέμματα.

Στο κτήμα του Υπάτου βρίσκεται και η υπερσύγχρονη μονάδα ωοσκόπησης και συσκευασίας, του συνόλου των προϊόντων της εταιρείας. Η συμμετοχή της στην πρωτοβουλία «Ελλα-Δικά Μας» πιστοποιεί την ελληνικότητά της σε σχέση με την Ιδιοκτησία, την Παραγωγή και τη Βάση της δραστηριότητας, στοιχεία που δημιουργούν υψηλότερη σχετική προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία.