Στην κατηγορία «Guest Experience - 360ο Guest Relationship Management»

Για μία ακόμη χρονιά, την 4η συνεχόμενη, η Bond Events διακρίθηκε με Silver Award στα Tourism Awards 2019 που πραγματοποιήθηκαν στις 9 Απριλίου στο ΄Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Ελληνικός Κόσμος.

Η Bond Events διακρίθηκε με το Silver Award στην κατηγορία «Guest Experience – 360ο Guest Relationship Management» για την επιτυχή διοργάνωση του  Premium Registration & Hospitality Program (www.marathonhospitality.com) του Μαραθωνίου Αθήνας. Πρόκειται για ένα premium πρόγραμμα για δρομείς από το εξωτερικό και τους συνοδούς τους.

«Είναι μεγάλη τιμή και αναγνώριση η βράβευση της Bond Events τα τελευταία 4 χρόνια στα Tourism Awards. Η καινοτομία, ο επαγγελματισμός, η προσήλωση και η δέσμευση για το αποτέλεσμα είναι βασικά στοιχεία για την δημιουργία απόλυτα επιτυχημένων εκδηλώσεων σχεδιασμένων στα μέτρα του πελάτη. Το βραβείο μας στα Tourism Awards 2019 είναι ένα ακόμη κίνητρο για να προσφέρουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες πέρα από τις προσδοκίες των πελατών μας», ανέφερε η Kάτια Κοκαλιάρη, Managing Director της Bond Events.