Για πρώτη φορά, ελληνική ομάδα διακρίνεται στον διεθνή διαγωνισμό Cannes Young Lions Competitions, καθώς Silver Award απέσπασαν ο Γιάννης Σφέτσος, Copywriter στη 4 Wise Monkeys και ο Ιάσονας Κατσούλης, Motion Graphics Designer στη McCann Athens,. Οι δυο νέοι βρέθηκαν στον διαγωνισμό των Καννών αφού πήραν την πρώτη θέση στην κατηγορία film των Young Lions Competitions Greece.

Η Μαρία Κάντζα, Γενική Διευθύντρια της ΕΔΕΕ, ανέφερε: «Μπράβο στο Γιάννη και τον Ιάσονα, για το βραβείο που φέρνουν στην Ελλάδα, πρώτη φορά στα Young Lions. Σκέφτηκαν σωστά, απλά και τα κατάφεραν. Από την πλευρά μας δεν θα κουραστούμε να λέμε ότι η δημιουργικότητα είναι το μεγαλύτερο όπλο και το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για τον κλάδο μας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και ως αντιπρόσωποι των Cannes Lions και με τις υπόλοιπες ιδιότητές μας σε αυτή την κατεύθυνση».

Ο διαγωνισμός Cannes Young Lions Competitions είναι ο μεγαλύτερος διεθνής διαγωνισμός για νέους μέχρι 30 ετών και πραγματοποιείται κάθε Ιούνιο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Cannes Lions, στις Κάννες. Η διοργάνωση του διαγωνισμού Young Lions Competitions Greece γίνεται από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), επίσημο εκπρόσωπο του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών (International Festival of Creativity) στην Ελλάδα.

Το έργο που διακρίθηκε είναι διαθέσιμο εδώ: