Σύνδεση με ανερχόμενα beauty brands φιλοδοξεί να επιτύχει η Sephora, μέσω της νέα συνεργασίας που εγκαινιάζει με το TikTok. Η συνεργασία αφορά στην υλοποίηση του προγράμματος Sephora x TikTok Incubator, το οποίο θα φέρει σε επαφή τους δημιουργούς περιεχομένου του TikTok με beauty brands από το πρόγραμμα Accelerate της Sephora – ένα πρόγραμμα mentorship εστιασμένο στο diversity, το equity και το inclusion για αναδυόμενα brands.

Το incubator θα εκπαιδεύει τις μικρότερες σε social media στρατηγικές, συμπεριλαμβανομένης συμβουλευτικής από δημιουργούς του #beautytok, όπως οι Amy Chang, η οποία διαθέτει 1,6 εκατ. ακολούθους, Rocio Lopez-Jimenez με 1,5 εκατ. και Nyma Tang με 164.000 ακολούθους.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι εταίροι θα συνδέουν τα brands αυτά με έγχρωμους δημιουργούς. Σημειώνεται ότι η Sephora έχει προϊστορία στη συνεργασία με δημιουργούς περιεχομένου, καθώς, πριν το TikTok, είχε συνάψει συμφωνίες με τους YouTubers, Mannu Mua και Patrick Starrr. Το πρόγραμμα συνεργασίας TikTok και Sephora θα ξεκινήσουν τρία brands της ομάδας Accelerate 2021 του retailer, ενώ αναμένεται να προστεθούν εννέα ακόμη. Τις καμπάνιες των δύο εταίρων θα επιμεληθεί η Digitas.

(Πηγή: AdAge)