Στις 11 Ιουλίου η ανακοίνωση των βραβείων

Οι Γεώργιος Δουκίδης  (Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN), Βασίλης Ζαφείρης (Εντεταλμένος Σύμβουλος, Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων – ΣΕΒΤ), Νίκος Καραγεωργίου (Πρόεδρος Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επώνυμων Προϊόντων – ΕΣΒΕΠ, Διευθύνων Σύμβουλος Αφοί Κ. Καραγεωργίου 3Α), Μιχάλης Φανδρίδης (Γενικός Γραμματέας ECR Hellas), Νίκος Σκουλάς (Επιχειρηματικός Σύμβουλος & Συγγραφέας, NSA Consultants), Παναγής Μανουηλίδης (Διευθύνων Σύμβουλος Odysea Ltd), Λευτέρης Κιοσές (Υπεύθυνος Ερευνών Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου & Καταναλωτικών Αγαθών – ΙΕΛΚΑ) και Κατερίνα Πραματάρη (Επίκουρη Καθηγήτρια, Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου – ELTRUN, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), παρέδωσαν στους διοργανωτές τον κατάλογο των βέλτιστων πρακτικών που βραβεύονται.

Η ανακοίνωση των βραβείων θα γίνει την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, (7μμ) στο Athenaeum Intercontinental, στο πλαίσιο επίσημης τελετής, στην οποία θα παρευρίσκονται όχι μόνο οι νικητές και οι υποστηρικτές του θεσμού αλλά και στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, που επιθυμούν να γιορτάσουν την επιμονή στη δημιουργικότητα, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τις πρωτοβουλίες και πρακτικές κάθε οργανισμού, καθώς και εκπρόσωποι της Πολιτείας και της Ακαδημαϊκής κοινότητας. Ο θεσμός υλοποιείται από το περιοδικό σελφ σέρβις της BOUSSIAS και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για 2η χρονιά.

Τα βραβεία έχουν τη υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), του ECR Hellas και του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών, ενώ τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.