Σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη συνδιοργανώνει, από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, το UN Global Compact Network Hellas σε συνεργασία με το UN SDSN Greece, το Εργαστήριο Κοινωνιολογίας της Παιδείας και του Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, το Εργαστήριο Πολιτικής Οικονομίας της Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΕΚΠΑ και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης 2022.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια είναι ανοιχτά προς όλους και όλες χωρίς κόστος συμμετοχής. Κάθε μέρα, ένα διαφορετικό θέμα θα αποτελεί αντικείμενο συζήτησης.

Οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν κατά σειρά από τον Δρ. Αντώνιος Αλεβίζος, Ερευνητή Εργαστηρίου Κοινωνιολογίας της Παιδείας και του Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και co- Manager του UN SDSN Greece, τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ιωάννη Νικολάου του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, τον Καθηγητή Ανδρέα Παπανδρέου, Διευθυντή Εργαστηρίου Πολιτικής Οικονομίας της Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΕΚΠΑ και co-Chair του UN SDSN Greece, την Παναγιώτα Λαμπροπούλου, Executive Director του UN Global Compact Network Hellas και τον Καθηγητή Χαράλαμπο Μελετιάδη, Διευθυντή Εργαστηρίου Κοινωνιολογίας της Παιδείας και του Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.