Η ομάδα εταιρειών Out of the Box, MullenLowe Athens και Noesis Group (με έδρα το Μιλάνο) αναλαμβάνουν από κοινού την επικοινωνία της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), μετά από απόφαση του ΔΣ της Οργάνωσης.

Οι 3 εταιρείες θα συγκροτήσουν μια ενιαία ομάδα εργασίας η οποία θα χειριστεί ολιστικά το σύνολο των επικοινωνιακών αναγκών της ΕΛΟΠΥ, κατ’ αρχάς στις αγορές της Ελλάδας και της Ιταλίας. H ΕΛΟΠΥ είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2016 και αποτελείται από 21 εταιρείες-μέλη. H στρατηγική και η υλοποίηση της επικοινωνίας θα κτισθούν με επίκεντρο το σήμα «Fish from Greece», το οποίο αποτελεί τη νέα ενιαία εθνική ταυτότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα των μελών της ΕΛΟΠΥ.

Σε κοινή τους δήλωση, ο Δημήτρης Ρούλιας, Διευθύνων Εταίρος της Out of the Box, ο James Nass, Πρόεδρος της MullenLowe Athens και ο Martin Slater, Πρόεδρος του Noesis Group, ανέφεραν: «Αναλαμβάνουμε την επικοινωνία της ΕΛΟΠΥ με ενθουσιασμό αλλά και με αίσθημα ευθύνης: πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους εξαγωγικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, που χαρακτηρίζεται από έντονη εξωστρέφεια αλλά και υψηλότατα επίπεδα τεχνογνωσίας, καινοτομίας και ποιότητας. Στις μεγάλες απαιτήσεις για δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα θα ανταποκριθούμε επιστρατεύοντας τα κατάλληλα στελέχη μας και αξιοποιώντας την πείρα και την επί μέρους εξειδίκευση των εταιρειών μας».