Εκδήλωση της εταιρείας για την επέτειο 5 χρόνων λειτουργίας

Ενισχύοντας τη θέση της στην ρωσική αγορά, η Ellinair, στην επέτειο των πέντε ετών λειτουργίας της, δημοσιοποιεί την σύναψη συνεργασίας με την Aeroflot Russian Airlines.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα, η οποία διοργανώθηκε από κοινού με το αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», με αφορμή την επέτειο των 5 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας. Στην εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν από την Ellinair, o Πρόεδρος Ιωάννης Μουζενίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος Θάνος Πασχάλης, ο Εμπορικός Διευθυντής Σταύρος Δαλιάκας και στελέχη της εταιρείας, παρουσιάστηκε ο απολογισμός του 2018, οι προοπτικές του 2019, αλλά και μια σειρά νέων υπηρεσιών της εταιρείας προς το επιβατικό κοινό, καθώς και οι νέοι προορισμοί, που περιλαμβάνονται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ellinair, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σε δηλώσεις του, ο Θάνος Πασχάλης, τόνισε: «Η επέτειος των πέντε ετών λειτουργίας της Ellinair, συμπίπτει με μια πολύ σημαντική συνεργασία, που καταδεικνύει εμπράκτως, την εξωστρέφεια της εταιρείας μας. Το 2018 επιτύχαμε τους στόχους ανάπτυξης που είχαμε θέσει και αναμένουμε το 2019 να είναι μια επιτυχημένη χρονιά, προς όφελος των εργαζομένων, των επιβατών και της ελληνικής οικονομίας».