Μετά από συνεχείς κλήσεις από το ΕΣΡ

Η 24Media ανακοινώνει ότι προχωρά στη μετατροπή του News247 στη συχνότητα 88,6, από ενημερωτικό σε μουσικό ραδιόφωνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εξέλιξη αυτή έρχεται έπειτα από συνεχείς κλήσεις του ΕΣΡ, με την 24Media να υπογραμμίζει ότι η Πολιτεία και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να δώσουν μια ξεκάθαρη λύση στο τοπίο των ραδιοφωνικών αδειών, προκαλώντας και σε αυτό το πεδίο την αίσθηση της αβεβαιότητας και της μη ρύθμισης ενός κομβικού για τα ΜΜΕ τομέα όπως είναι το ελληνικό ραδιόφωνο.

Το εγχείρημα του News247 ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια αρχικά με το Ραδιόφωνο 24/7 και στη συνέχεια με τον News 24/7, με μια μεγάλη όπως επισημαίνει η 24Media οικονομική επένδυση με σκοπό τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ενημερωτικού ραδιοφώνου, δημιουργώντας συνολικά πάνω από 50 θέσεις εργασίας.

«Η στρατηγική της 24Media παραμένει ξεκάθαρη, ισχυρή και απόλυτα ταυτισμένη με υγιή και δυναμικά media brands. Σε αυτό το πλαίσιο προχωρά στη δημιουργία και λειτουργία ενός νέου μουσικού σταθμού, παράλληλα με τις υπόλοιπες κινήσεις ενίσχυσης της επένδυσης και ανάπτυξης στο ραδιοφωνικό τομέα. Η 24Media συνεχίζει την απόλυτα συνεπή πορεία της, στηρίζοντας τα σχέδια και την ανάπτυξη της στους εκατοντάδες ανθρώπους του ομίλου και το κοινό όραμα για δημιουργία, ανάπτυξη και επιτυχία», καταλήγει η ανακοίνωση.