Θεατρικές εμπειρίες, εμπνευσμένες από τη δημοφιλή ισπανική σειρά Money Heist, ή, στα ισπανικά, Casa di Papel, η οποία αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες ξενόγλωσσες σειρές του, σχεδιάζει το Netflix. Σηματοδοτούν δε την επιστροφή στην πλατφόρμα του 5ου και τελευταίου κύκλου της σειράς, τον προσεχή Σεπτέμβριο. Οι συμμετέχοντες θα «στρατολογούνται» στη συμμορία από τον χαρακτήρα Lisboa, με στόχο μια σειρά από ληστείες σε διεθνείς στόχους.

Οι επισκέπτες θα δοκιμάζουν τις αντοχές τους, καθώς θα ακολουθούν το σχέδιο του Professor, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν διαθέτουν τις προδιαγραφές για να διεισδύσουν στη συμμορία. Επίσης, θα έρθουν αντιμέτωποι με οπτικά εφέ και εναλλαγές στην πλοκή, η οποία θα διαφέρει για κάθε συμμετέχοντα, καθώς θα αλληλεπιδρά με τους ηθοποιούς.

Η εμπειρία, η οποία θα έχει διάρκεια 60΄, αποτελεί μια συμπαραγωγή του Netflix και της Fever και θα λανσαριστεί στο Λονδίνο, μέσα στο καλοκαίρι. Μετά τη ληστεία, οι συμμετέχοντες θα περάσουν χρόνο σε ένα θεματικό μπαρ με ορεκτικά, cocktails και προϊόντα. Αντίστοιχες εμπειρίες θα «τρέξουν», επίσης, σε Παρίσι, Μαϊάμι, Μεξικό και Νέα Υόρκη, προσαρμοσμένες σε κάθε πόλη και σε χώρους εκδηλώσεων, οι οποίοι θα ανακοινώνονται λίγο πριν τα εγκαίνια.

(Πηγή: Campaign)