Με 504.737 unique visitors, 817.112 sessions και συνολικά 1.079.072 pageviews, έκλεισε για το NouPou ο Μάρτιος συνιστώντας για το site ιστορικό ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Με 504.737 μοναδικούς επισκέπτες τον Μάρτιο.

Με 504.737 unique visitors, 817.112 sessions και συνολικά 1.079.072 pageviews, έκλεισε για το NouPou ο Μάρτιος συνιστώντας για το site ιστορικό ρεκόρ επισκεψιμότητας. Στροφή προς την ενημέρωση σε σχέση με τον κορωνοϊό, πρακτικά θέματα και επιστημονικές απαντήσεις πάνω σε θέματα σχετικά με την πανδημία, προτάσεις για να γίνει το «Μένουμε Σπίτι» πιο ευχάριστο και φυσικά «νότια» θέματα, αποτέλεσαν τη βάση πάνω στην οποία χτίστηκε η θεματολογία του site αυτόν τον μήνα.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αναγνώστες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, ειδικά σ’ αυτήν την πολύ ιδιαίτερη περίοδο. Το ρεκόρ είναι όλων μας, στην πραγματικότητα. Δείχνει ότι στα δύσκολα είμαστε όλοι μαζί, ενδιαφερόμαστε περισσότερο ο ένας για τον άλλο και για τις τοπικές μας κοινωνίες. Θέλουμε όμως, κυρίως, να ευχηθούμε να τα αφήσουμε όλα αυτά σύντομα πίσω μας. Ας τελειώσει αυτή η περιπέτεια κι εμείς επιστρέφουμε πίσω όλα τα ρεκόρ», αναφέρει το NouPou στην ανακοίνωσή του.