Των Eurobank και Corallia
Ολοκληρώθηκε η υποβολή επιχειρηματικών ιδεών για συμμετοχή στον 5ο κύκλο του Προγράμματος Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας egg, που σχεδίασε και υλοποιεί η Eurobank με το Corallia από το 2013.

Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων από την οποία θα αναδειχθούν τον Ιούνιο οι 30 ομάδες που θα φιλοξενηθούν και θα υποστηριχθούν για 12 μήνες από το πρόγραμμα, με στόχο να μετατρέψουν την ιδέα τους σε επιχείρηση. Φέτος σημειώθηκε ρεκόρ ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα, με σχεδόν 2.500 εγγραφές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κλάδοι που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον βάσει αριθμού συμμετοχών ήταν οι κλάδοι του Τουρισμού-Πολιτισμού και του FinTech, που μαζί με τον ευρύτερο κλάδο των ΤΠΕ, αναδεικνύονται σε κορυφαίες επιλογές των ενδιαφερομένων του 5ου κύκλου.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Σταύρος Ιωάννου, δήλωσε: «Πρόθεση και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες και προοπτικές μέσα από δράσεις και συνέργειες που προάγουν την υγιή επιχειρηματικότητα, δημιουργούν αξία και προσφέρουν βιώσιμη δυναμική ανάπτυξης».