Είκοσι μία διακρίσεις απέσπασαν οκτώ ελληνικά branding & design agencies, στο πλαίσιο των Red Dot Design Award: Brands & Communication Design, τα οποία απονεμήθηκαν στις 28 Οκτωβρίου, στο Βερολίνο.

Ειδικότερα, η Beetroot απέσπασε συνολικά επτά βραβεία, εκ των οποίων τέσσερα Red Dot 2022 – δύο για τα projects Symbeeosis, ένα για το Agape της Hatzopoulos και ένα για το Yiayia and Friends της Nacaro Foods Private Company –, καθώς και τρία Best of the Best 2022 για τα DIN Max της Parachute Worldwide, Yiayia and Friends της Nacaro Foods Private Company και Agape της Hatzopoulos. H Busy Building απέσπασε τρία Red Dot 2022 για project της Wip Architects, για το glty.gr της D. Gkazis & Co LP και για το δικό της To Rodi.

Η Luminous Design βραβεύτηκε με δύο Red Dot 2022 για τα projects Taresso Artisan Coffee Capsules της ομώνυμης εταιρείας και Fix Hellas True Local της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, ενώ η AS Strategy Branding & Communication απέσπασε τέσσερα Red Dot 2022 για τα projects Borjomi Limited Edition, Stamatakis Bakeries, Viap Raintop και Pet Pet. H Dkd έλαβε δύο Red Dot 2022 για το Dope Coffee της Dope Roasting Co. και το Philosykos Sun-Dried Kimi Figs της Antonios Geralis. Red Dot 2022 έλαβαν, επίσης, οι G Design Studio για το project Trata, η K2design για το Cortese Caffè και η 2yolk για το Pharmasept Kids της Pharmasept.