Μετρώντας εκατοντάδες projects, ολοένα και περισσότερους πιστούς πελάτες και πλέον πάνω από 24 εξειδικευμένα στελέχη στο δυναμικό της, η GIM – Greek Internet Marketing περνά σε μία νέα εποχή εξέλιξης. Η GIM – Greek Internet Marketing πλέον αλλάζει την επίσημη ονομασία της σε GIM Agency και ξανασυστήνεται με ένα νέο και πλήρως λειτουργικό website. «Ως ένα από τα πρώτα digital marketing agencies που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα από το 2009, η GIM Agency έχει καταφέρει να οδηγήσει στην κορυφή πολλές επιχειρήσεις που εμπιστεύτηκαν την καταρτισμένη ομάδα των ειδικών και τώρα ήρθε η ώρα να κάνει το level up, με νέο όνομα και ανανεωμένο website.

Η αλλαγή του brand name σηματοδοτεί και μία νέα αρχή, με πολλά υποσχόμενες και καινοτόμες ιδέες, ολιστικές marketing στρατηγικές για κάθε τύπο επιχείρησης, πλήρη συμβουλευτική καθοδήγηση σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και μία ομάδα πιο δυνατή από ποτέ», επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.

Οι συνεργασίες με γνωστά brands της αγοράς, όπως η Pizza Fan, οι Εκδόσεις Dioptra, η Delta Strom και άλλα, η διπλή βράβευση στα Peak Awards Performance 2021, η αναγνώριση ως premium συνεργάτη της Facebook και της Google, αλλά και η αποτελεσματική διαχείριση 100+ επιχειρήσεων τη δεδομένη χρονική στιγμή, οδήγησαν στην ανάγκη για ανανέωση και μεγαλύτερη δυναμική, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η GIM Agency.