Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Κοφινάς μετακινήθηκε πρόσφατα στη Safilo Hellas στη θέση του Γενικού Διευθυντή από το adidas Group Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπου ασκούσε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου. Η Safilo Hellas εκπροσωπεί και διανέμει διάσημα brands και συλλογές οπτικών. Στo adidas Group εκτός από Διευθύνων Σύμβουλος είχε διατελέσει νωρίτερα και γενικός διευθυντής του Ομίλου, ενώ η προϋπηρεσία του περιλαμβάνει επίσης θέσεις Διοίκησης και Γενικής Διεύθυνσης σε εταιρείες, όπως Procter & Gamble, Sprider Stores και Goody’s.

Επίσης, καθήκοντα Marketing Director στη βιομηχανία χρωμάτων Berling ανέλαβε ο
Γεράσιμος Γερολυμάτος, προερχόμενος από την IDC. Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει στέλεχος στο τμήμα Μάρκετινγκ και Εταιρικής Επικοινωνίας τόσο της IBM Ελλάς όσο και της Info-Quest. Στο χώρο του marketing είχαμε επίσης την αποχώρηση από την ΕΖΑ Πρότυπος Ελληνική Ζυθοποιία (πρώην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης) του Γιάννη Μανάλη που ασκούσε καθήκοντα Marketing Manager. Στην προϋπηρεσία του περιλαμβάνονται συνεργασίες με τις εταιρείες Unilever, WinLink SA/RadioShack Corp. και Novartis.

Τέλος στον χώρο των media καθήκοντα New Media Manager στη Multichoice Hellas ανέλαβε η Ιωάννα Σιάννη. Στο παρελθόν έχει υπάρξει στέλεχος του εμπορικού τμήματος στις Τεχνικές Εκδόσεις και τις Εκδόσεις Λυμπέρη, με πεδίο ευθύνης τις ιστοσελίδες των συγκεκριμένων εκδοτικών οργανισμών.