Συναντήσεις του Bill McDermott, με την ελληνική πολιτική ηγεσία
Ψήφο εμπιστοσύνης στην ψηφιακή ατζέντα της Ελλάδας και στις δυναμικές της χώρας για οικονομική ανάκαμψη μέσω της τεχνολογίας, έδωσε ο CEO της SAP SE, Bill McDermott, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στην Αθήνα για σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, στελέχη των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς και την ομάδα της SAP στην Ελλάδα.

Η εταιρεία διαθέτει παρουσία στην Ελλάδα από το 1994 και η διαρκής δέσμευσή της στην ελληνική αγορά υπογραμμίζεται από ενέργειες όπως η ίδρυση διεθνούς Data Science Delivery Hub με βάση στην Ελλάδα, που ανακοινώθηκε πέρυσι. Η συγκεκριμένη επένδυση αποτελεί παράδειγμα της στρατηγικής της SAP για την προώθηση της καινοτομίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Country Manager της SAP για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, σχολίασε: «Η SAP αποτελεί κινητήριο δύναμη για την Ψηφιακή Πολιτικής της Ελλάδας και συμβάλλει ουσιαστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της. Παρά τις δυσκολίες, η αγορά έχει καταπληκτική δυναμική και εξαίρετο ανθρώπινο κεφάλαιο που μπορεί να ηγηθεί στην ψηφιακή οικονομία».