Προσπάθεια προσέλκυσης νέων τουριστικών πρακτόρων από το εξωτερικό

Τους τελευταίους δύο μήνες υπήρξε στοχευμένη ηλεκτρονική προβολή των ξενοδοχείων της Acrotel σε tour operators από όλη την Ευρώπη και την Τουρκία, ενώ από τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο fam trip με τουριστικούς πράκτορες από την Ευρώπη, που ενδιαφέρθηκαν να γνωρίσουν τα ξενοδοχεία της Acrotel. Οι τουριστικοί πράκτορες φιλοξενήθηκαν στο Athena Pallas Village και ξεναγήθηκαν  στα υπόλοιπα ξενοδοχεία της Acrotel. Σε ημερήσια εξόρμησή τους στην ορεινή Χαλκιδική,  ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες εναλλακτικών δραστηριοτήτων που μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους, όπως ιππασία, μαθήματα τοπικής κουζίνας κ.α.

RAXEVSKY – QATAR AIRWAYS
Η Raxevsky ταξίδεψε την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 με την Ζέτα Μακρυπούλια στις Σεϋχέλλες με την Qatar Airways. Οι δύο εταιρείες προσέφεραν σε μια πελάτισσα 2 εισιτήρια για τις Σεϋχέλλες με πληρωμένους ναύλους και φόρους.

NEWBORNWISHES – SHINE4EVER
H NewbornWishes ανακοίνωσε την έναρξη  συνεργασίας  με την Shine4ever. Στην NewbornWishes οι γονείς βρίσκουν προϊόντα από επιλεγμένους συνεργάτες βρεφικών και παιδικών προϊόντων για να δημιουργήσουν εύκολα τη δική τους λίστα βάπτισης ή λίστα γέννησης. H Shine4ever ειδικεύεται στην επεξεργασία πολύτιμων μετάλλων και δημιουργεί εξατομικευμένα έργα τέχνης από τα πρώτα προσωπικά αντικείμενα του μωρού.