Από τον ΟΠΕ και τις MediaCo FSS, Sopexa Hellas

Συγεκριμένα, στο πλαίσιο του «Taste of London» πραγματοποιείται 21 – 24 Ιουνίου στο Regent’s Park το «Taste Like Greece comes to London». Εκτός από την «αγορά ελληνικών προϊόντων» που θα στηθεί, θα υπάρχει χώρος με έκθεση ζωγραφικής Ελλήνων καλλιτεχνών, ελληνικά μουσικά συγκροτήματα και μπαρ με ελληνικά ποτά. Η ενέργεια περιλαμβάνει επίσης μαγειρικές επιδείξεις από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, executive chef της Ergon Greek Deli and Cuisine (νέα αλυσίδα εστιατορίων και καταστημάτων delicatessen στο Λονδίνο), την Tonia Buxton, παρουσιάστρια της τηλεοπτικής σειράς «My Greek Kitchen» και τον Andy Harris, εκδότη του chef Jamie Oliver.

Την προσπάθεια ολοκληρώνουν διαγωνισμοί στα Social Media με έπαθλο διακοπές στην Ελλάδα και πολλά ελληνικά προϊόντα. Στο «Tastes Like Greece» συμμετέχουν εταιρείες όπως Ελαϊς, Aphrodite Olive Oil Skincare, Ariston Hellas, Art Kolonaki, Creta Maris Beach Resort, Ergon, GAEA, Greek Preserves Honey Tatsios, Hellenic Fine Oils, Hermes-Stylianos Dimarakis, Odysea, Terra Aegea Trading, Ζείδωρον, φορείς όπως η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας και η Θεσσαλονίκη-Ευρωπαική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014, οι Περιφέρειες Δ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας, τα Επιμελητήρια Πειραιά και Λάρισας, καθώς και οι Δήμοι Ικαρίας, Μήλου, Σκιάθου και Φολεγάνδρου.

CARLSBERG-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
Ο Γιώργος Καραγκούνης αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του αγώνα Ελλάδα – Ρωσία και παρέλαβε το Βραβείο Carlsberg Man of the Match. Όσοι φίλαθλοι πήραν μέρος στους διαγωνισμούς ανταμείφθηκαν από την Carlsberg με εκατοντάδες συλλεκτικά δώρα – από αναμνηστικά αντικείμενα, εισιτήρια για αγώνες, μέχρι την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα Βραβεία Carlsberg Man of the Match σε έναν από τους 31 αγώνες του UEFA Euro 2012.

GAP-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Από τις 20 έως και τις 30 Ιουνίου όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα GAP επιλέγοντας 3 είδη από οποιοδήποτε τμήμα πληρώνουν τα 2, με την επίδειξη της Κάρτας Gap στο ταμείο. Η προσφορά ισχύει για όλα τα γυναικεία, τα αντρικά και τα παιδικά και baby είδη.