Πρόβαλε πάνω από 140 ευχές τηλεθεατών στον τηλεοπτικό «αέρα».

Ο Alpha παρουσίασε μια πρωτότυπη ενέργεια για τη Γιορτή της Μητέρας, αντιλαμβανόμενος τη νέα συνθήκη της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Σε συνεργασία με την εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται!» με τη Ναταλία Γερμανού, o Alpha έδωσε τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να στείλουν γραπτά την ευχή τους στη μητέρα τους και να τη δουν να προβάλλεται ζωντανά στην εκπομπή, την Κυριακή 10 Μαΐου. Για τον σκοπό αυτό, δημιουργήθηκε ένα microsite υποδοχής των ευχών στο επίσημο site του Alpha.

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της αναπαρήγαν τα επίσημα posters και εικαστικά στα προσωπικά τους social media accounts, ενώ η ενέργεια επικοινωνήθηκε και από τα social media και το επίσημο site του Alpha. Η ενέργεια κορυφώθηκε την Κυριακή 10 Μαΐου, στις 13:50, στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται!», όπου και προβλήθηκαν τηλεοπτικά περισσότερες από 140 ευχές σε ένα ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα «pop up».

Στο microsite σταλθήκαν εκατοντάδες ευχές, με πάνω από 10 χιλιάδες προβολές σε μια μόλις εβδομάδα, και στα social media, οι χρήστες ξεπέρασαν τους 30.000 σε reach στο Facebook post με τις ευχές των τηλεθεατών, ενώ αντίστοιχα στο Ιnstagram, το reach έφτασε στους 147.254 χρήστες.