Η Schneider Electric διοργανώνει για πρώτη φορά roadshow στα καταστήματα του επίσημου δικτύου διανομής στην Ελλάδα, με θέμα «A Grand Tour into Modern Life!». Στο πλαίσιο του roadshow, ένα ειδικά διαμορφωμένο, branded van της Schneider Electric επισκέπτεται διάφορα σημεία διανομής ανά την Ελλάδα.

Ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού η δράση έχει καλύψει σημεία διανομής εντός Αττικής ενώ το van συνεχίζει το ταξίδι του, με στόχο να καλύψει και την υπόλοιπη Ελλάδα, με έναρξη τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα τη Μύκονο.

Σκοπός της ενέργειας είναι οι επαγγελματίες συνεργάτες της Schneider Electric, αλλά και οι ιδιώτες, να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις λύσεις της εταιρείας, αλλά και να συνομιλήσουν με εξειδικευμένα στελέχη της Schneider.

Tο roadshow αποτελεί, επίσης, μια ευκαιρία για κατ’ ιδίαν συναντήσεις με επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και τελικούς πελάτες του κλάδου. Τέλος, οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να εγγραφούν με τη βοήθεια εξειδικευμένου μέλους της εταιρείας, στο νέο portal mySchneider.