Στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη
H αλυσίδα εστιατορίων La Pasteria εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Η La Pasteria και ο Ιταλός chef Ettore Botrini μεταφέρουν αρώματα, εικόνες και ιταλικές γεύσεις, μέσα από δημιουργικές γευστικές προτάσεις, σε ένα ολοκαίνουριο εστιατόριο από τις 12 Δεκεμβρίου στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Σε ένα ζεστό περιβάλλον που παραπέμπει σε γνήσια ιταλική trattoria, ο chef της La Pasteria Ettore Botrini χρησιμοποιεί αγνές πρώτες ύλες και φρέσκα υλικά, δημιουργώντας αυθεντικά ιταλικά πιάτα. Παράλληλα με το φαγητό, οι επισκέπτες της La Pasteria μπορούν να δοκιμάσουν cocktails και γνωστές ετικέτες κρασιών, ενώ στο νέο κατάστημα φιλοξενείται και corner όπου πωλούνται παραδοσιακά ιταλικά προϊόντα, όπως ζυμαρικά, αυθεντικό ρύζι για ριζότο, σπάνια ιταλικά κρασιά, προϊόντα με τρούφα, σάλτσες και άλλες ξεχωριστές γεύσεις.