Με τίτλο «Μαζί σπάμε τους κανόνες. Μαζί πάμε ψηλά»
Με όραμα το τέλος του καπνίσματος και με κυρίαρχο μήνυμα την αποφασιστικότητα για την κατάκτηση της κορυφής, διενεργήθηκε το πρώτο Συνέδριο της Alter Ego, την Κυριακή 23 Μαΐου 2018 στην Αθήνα.

Περισσότεροι από 150 συνεργάτες της Alter Ego είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν με τα στελέχη της εταιρείας, τόσο για τις προκλήσεις της αγοράς του ηλεκτρονικού τσιγάρου, όσο και για δημιουργικές πρωτοβουλίες σε επίπεδο εμπορικής πολιτικής, marketing και επικοινωνίας. Το βασικό συμπέρασμα που προέκυψε από τις κεντρικές εισηγήσεις ήταν ότι, σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη οικονομική ανασφάλεια και υψηλό ανταγωνισμό, η Alter Ego συνεχίζει την ανοδική της πορεία με προσήλωση στο επιχειρηματικό της πλάνο και σαφή στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη σχετική αγορά στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Στρατηγική της εταιρείας αποτελεί η παροχή ποιοτικών, καινοτόμων και ταυτόχρονα προσιτών προϊόντων, αλλά και έξυπνων και πρακτικών αξεσουάρ στους πελάτες της, καθώς και η προσεκτική και σταθερή διεύρυνση του δικτύου της. Παράλληλα, η Alter Ego, με στοχευμένες προωθητικές και επικοινωνιακές ενέργειες, όπως η πρόσφατη καμπάνια «Αντιγόπινγκ», φιλοδοξεί να ενημερώσει και να προτρέψει τους καπνιστές  να σταματήσουν το κάπνισμα και να στραφούν στο άτμισμα.