Ο όμιλος Goody’s-Everest συμμετέχει στο Ελληνικό Pledge, την εθελοντική πρωτοβουλία του ΣΕΒΤ για την αυτοδέσμευση των επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών σχετικά με τη διαφήμιση σε παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών. Πρόκειται για ένα πλαίσιο δεσμεύσεων και κοινών εθελοντικών δράσεων το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της αντίστοιχης ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας (EU Pledge) και στοχεύει στην αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας.

Στην πρωτοβουλία, που υποστηρίζεται και από τον ΣΔΕ, συμμετέχουν ήδη 20 από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών, ενώ ο όμιλος Goody’s-Everest είναι η πρώτη συμμετοχή από την αγορά της εστίασης.

Ο Κοσμάς Κροκίδας, Group Marketing Director Goody’s-Everest, δήλωσε σχετικά: «Ως όμιλος πιστεύουμε στην αυτοδέσμευση των επιχειρήσεων, ειδικά σε θέματα τόσο σοβαρά όπως η υγεία και η ασφάλεια των πελατών τους. Η εθελοντική μας συμμετοχή στο Ελληνικό Pledge αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της υπευθυνότητας που χαρακτηρίζει τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας και των σημάτων μας. Εξάλλου, ο προγραμματισμός των διαφημιστικών μας μηνυμάτων στα Μέσα, εδώ και αρκετά χρόνια, δεν περιλαμβάνει τη στόχευση σε προγράμματα που απευθύνονται σε παιδιά κάτω των 13 ετών, οπότε για εμάς, η συμμετοχή σε αυτή την πρωτοβουλία ήταν αυτονόητη. Ευελπιστούμε ότι το παράδειγμά μας θα ακολουθήσουν και άλλες ελληνικές εταιρείες του κλάδου μας, ώστε όλοι μαζί να συνεισφέρουμε σε έναν πιο σωστό και υπεύθυνο τρόπο λειτουργίας της αγοράς μας».