Το πρώτο εδώ και καιρό διά ζώσης event της στην Ελλάδα πραγματοποίησε, την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, η Huawei στην Αθήνα, στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσιάζοντας το νέο της laptop MateBook 14s και τη νέα της οθόνη MateView GT 34 ιντσών.

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου και παρόντες ήταν, εκτός από τα στελέχη της Huawei Ελλάδος, οι Andy Miao, Country Manager Huawei CBG Ελλάδος, Κύπρου και Αλβανίας και Derek Yu, Πρόεδρος Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, Σκανδιναβικής Χερσονήσου, Τουρκίας και Καναδά Huawei CBG.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρώτοι την επίσημη παρουσίαση δύο νέων προϊόντων: το νέο laptop με FullView οθόνη και ελαφρύ σχεδιασμό Huawei MateBook 14s και τη νέα οθόνη Huawei MateView GT 34 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης στα 165Hz, 3Κ ανάλυση και stereo soundbar. «Η Huawei είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο της τεχνολογίας, επενδύοντας στην ανάπτυξη και στην καινοτομία με στόχο να προσφέρει hi-end προϊόντα σε όλους μας», δήλωσε σχετικά ο Derek Yu.