Την πρώτη καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης αναφορικά με τη σημασία των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης που έχει θεσπίσει ο ΟΗΕ έως το 2030, παρουσιάζει η Bwin, 6 χρόνια μετά την απόφαση της υιοθέτησης των στόχων από τη Γενική Συνέλευση του οργανισμού.

Στην καμπάνια συμμετέχουν 18 προσωπικότητες της κοινωνικής και αθλητικής κοινότητας και στελέχη της ελληνικής ομάδας της Bwin. Πρόκειται για τους εκπροσώπους ΜΚΟ Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Δάφνη Οικονόμου, Τάσο Μαριανό, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Ευγενία Θάνου, Αλέξανδρο Θεοδωρίδη και Σωτήρη Πετρόπουλο, τους παίκτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργο Πρίντεζη, Σάσα Βεζένκοφ και Σακίλ ΜακΚίσικ, την ολυμπιονίκη Ευαγγελία Πλατανιώτη, τις πρωταθλήτριες Δώρα Γκουντούρα και Εβελίνα Παπάζογλου, τους δημοσιογράφους Μιχάλη Τσόχο και Δημήτρη Σαμπράκο και τον παρουσιαστή Γιώργο Λέντζα.

«Κάθε μικρή ή μεγάλη πρωτοβουλία μάς φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη της “Ατζέντας 2030” έως το 2030. Όλοι μαζί ως κοινωνία, έχουμε έναν κοινό σκοπό, τη δημιουργία ενός μέλλοντος πιο βιώσιμου για τα παιδιά μας», σημείωσε η συμμετέχουσα στο video, Ιωάννα Μπερίου, Corporate Communication Director της Bwin.