Την πρώτη του παγκόσμια χειμερινή καμπάνια παρουσιάζει το brand Peroni Nastro Azzurro. Με την επιμέλεια των Unbound και Trouble Maker και με τίτλο «Live every moment, all year round», η καμπάνια περιλαμβάνει μια ταινία 30΄, στοχεύοντας τους λάτρεις της μπίρας τον χειμώνα.

Η καμπάνια «τρέχει» σε κινηματογράφους στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα λανσαριστεί διεθνώς μέσα στο 2024. Η ταινία συνοδεύεται από «ντύσιμο» λεωφορείου με LED τον Δεκέμβριο, στο Λονδίνο και από σειρά out-of-home υλικών. Η καμπάνια θα περιλαμβάνει, επίσης, την κυκλοφορία limited edition Peroni Nastro Azzurro multipacks.

«Διακρίναμε μια ευκαιρία να τοποθετήσουμε την premium lager μας στο προσκήνιο της εορταστικής περιόδου, φέρνοντας τους ανθρώπους κοντά μέσω μιας συναισθηματικής αφήγησης», δήλωσε η Camilla Scognamiglio, Global Marketing Manager της Peroni Nastro Azzurro:

«Αυτή είναι η πρώτη χειμερινή καμπάνια marketing της Peroni Nastro Azzurro και είμαστε σίγουροι ότι το αυθεντικό italian-inspired δημιουργικό μας, θα ενθαρρύνει το κοινό να ζήσει κάθε στιγμή με την premium και αναζωογονητική γεύση της».

(Πηγή: Campaign)