σελφ σέρβις και ELTRUN επιβραβεύουν τα best practices σούπερ μάρκετ και προμηθευτών

Σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που έχει την επιστημονική υποστήριξη του θεσμού, και την υποστήριξη των φορέων ΣΕΒΤ, ΕΣΒΕΠ, ECR Hellas, ΙΕΛΚΑ και ΙΠΕ επιβραβεύονται πρακτικές εφαρμογές και αποτελέσματα σε τομείς όπως: Ανάπτυξη Δικτύου, Επενδυτική Δραστηριότητα, Καινοτομία, Marketing, Αειφορία, Τεχνολογία, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Ανθρώπινο Δυναμικό, Διασφάλιση Ποιότητας, Προϊόντα PL κ.ά.

Υποψηφιότητα μπορούν να θέσουν επιχειρήσεις που προμηθεύουν με προϊόντα τους τα σούπερ μάρκετ (food και non food), αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ενώ βραβεύονται και επιτυχημένες πρακτικές που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας των δύο πλευρών (αλυσίδας σούπερ μάρκετ-προμηθευτή).

Η δήλωση συμμετοχής πραγματοποιείται έως τις 4 Μαΐου στο site www.selfserviceexcellenceawards.gr.

Οι υποψηφιότητες κρίνονται σε τρεις διακριτές φάσεις, από την κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν οι Γεώργιος Δουκίδης, Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Βασίλης Ζαφείρης, Εντεταλμένος Σύμβουλος, Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), Νίκος Καραγεωργίου, Πρόεδρος ΔΣ, Ελληνικός Σύνδεσμος Βιομηχανιών Επώνυμων Προϊόντων (ΕΣΒΕΠ), Μιχάλης Φανδρίδης, Γενικός Γραμματέας ΔΣ, ECR Hellas και Λευτέρης Κιοσές, Υπεύθυνος Ερευνών, Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ).