Η Celestyal συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη βασικών αγορών με τον διορισμό δύο ανώτερων στελεχών στην εμπορική της ομάδα. Ο Tobias Klitsch αναλαμβάνει ως Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Παγκόσμιας Αγοράς, ενώ η Beth Hulett διορίστηκε σε θέση Υπεύθυνης Ανάπτυξης Παγκόσμιας Αγοράς.

Ο Tobias Klitsch, προερχόμενος από την PA Consulting, θα εργαστεί με όλα τα τμήματα για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της εμπορικής στρατηγικής και θα αναφέρεται απευθείας στον Chief Commercial Officer, Lee Haslett.

Η Beth Hulett, προερχόμενη από τη Virgin Voyages, θα υποστηρίξει τον Tobias στην υλοποίηση της εμπορικής στρατηγικής για την επίτευξη αξίας τόσο για τη Celestyal όσο και για τους εμπορικούς της συνεργάτες, παγκοσμίως και θα αναφέρεται απευθείας στον Tobias.

Ο Lee Haslett, Chief Commercial Officer της Celestyal, σχολιάζει: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Tobias και την Beth στη Celestyal. Έρχονται σε μια συναρπαστική στιγμή, του ντεμπούτου του νέου μας πλοίου, του Celestyal Journey, τον Σεπτέμβριο».