Η Lidl Ελλάς ενισχύει τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα καταστήματά της για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, τοποθετώντας επιπλέον σταθμούς αντισηψίας χεριών στους χώρους των καταστημάτων και ειδικά προστατευτικά διαχωριστικά από πλεξιγκλάς στα ταμεία.

Τοποθέτηση επιπλέον σταθμών αντισηψίας και προστατευτικών διαχωριστικών.

Η Lidl Ελλάς ενισχύει τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα καταστήματά της για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, τοποθετώντας επιπλέον σταθμούς αντισηψίας χεριών στους χώρους των καταστημάτων και ειδικά προστατευτικά διαχωριστικά από πλεξιγκλάς στα ταμεία. Με την τοποθέτησή τους μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού, τόσο για τον εργαζόμενο, όσο και τον πελάτη που εξυπηρετείται στο ταμείο.

Παράλληλα, προχωρά στην εγκατάσταση αυτόματης αναγγελίας από τα μεγάφωνα των καταστημάτων ανά 10 λεπτά, που υπενθυμίζει στους πελάτες να τηρούν την απόσταση των 2 μέτρων καθ’ όλη τη διάρκεια των αγορών τους και κατά την αναμονή στο ταμείο. Η εφαρμογή των παραπάνω πρόσθετων μέτρων έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί σταδιακά σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της Lidl Ελλάς.