Δωρίζει 1.500 tablets σε δημόσια σχολεία. Η Anytime, του ομίλου Interamerican, ανταποκρίνεται στην πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και προσφέρει τεχνολογικό εξοπλισμό σε μαθητές δημοσίων σχολείων της χώρας. Συγκεκριμένα, η Anytime διαθέτει δωρεάν 1.500 tablets σε σχολικές μονάδες, που θα αποτελέσουν περιουσία των σχολείων και μετά τη λήξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Ο συγκεκριμένος […]

Δωρίζει 1.500 tablets σε δημόσια σχολεία.

Η Anytime, του ομίλου Interamerican, ανταποκρίνεται στην πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και προσφέρει τεχνολογικό εξοπλισμό σε μαθητές δημοσίων σχολείων της χώρας. Συγκεκριμένα, η Anytime διαθέτει δωρεάν 1.500 tablets σε σχολικές μονάδες, που θα αποτελέσουν περιουσία των σχολείων και μετά τη λήξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός θα κατανεμηθεί σε δημόσια σχολεία στους νομούς της χώρας, με τις μεγαλύτερες ανάγκες, ώστε να βελτιωθεί η εκπαίδευση από απόσταση, αλλά και να αναπτυχθούν σε βάθος χρόνου οι ψηφιακές δεξιότητες των μαθητών. «Με την προσφορά αυτή αλλά και συναφείς ενέργειες, στεκόμαστε δίπλα στους μαθητές, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο της εκπαίδευσης και της ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων, καθώς και του Υπουργείου Παιδείας», ανέφερε σχετικά με τα παραπάνω ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Interamerican.