Στη διοργάνωση της γαστρονομικής εκδήλωσης «Γευστικό Brunch χωρίς γλουτένη» προχώρησε η αλυσίδα super market Θανόπουλος, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, στον χώρο του Café της. Στην εκδήλωση περιλαμβάνονταν δημιουργίες χωρίς γλουτένη με την υπογραφή του Executive Chef Κυριάκου Μελά.

Οι επιλογές δημιουργήθηκαν με προϊόντα των εταιρειών Ήλιος, Gea bakery, Νήσος, Κyknos, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Υφαντής και Χρυσά Αυγά.

Στο πλαίσιο αυτό, το κοινό είχε τη δυνατότητα να απευθύνει τις ερωτήσεις του προς τον chef και να μάθει δικές του συμβουλές και ιδέες για γλυκές και αλμυρές συνταγές χωρίς γλουτένη. Παράλληλα, φιλοξενήθηκαν δραστηριότητες για τα παιδιά.