Στην ίδρυση του agency Mach9 προχώρησαν οι βετεράνοι της Philip Morris International Jaime Suarez και Albert Moufarrij. Το νέο agency ειδικεύεται στην υποστήριξη brands ώστε να ανταποκριθούν στις κανονιστικές ρυθμίσεις του κλάδου τους, ενώ, παράλληλα, επικοινωνούν με το κοινό online με έναν κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο.

Η Mach9, με έδρα τη Νέα Υόρκη, συνεργάζεται με brands κλάδων, όπως τα είδη καπνού και κάνναβης, αλκοολούχα προϊόντα, φαρμακευτικά προϊόντα και τυχερά παίγνια, οι οποίοι ρυθμίζονται με αυστηρό κανονιστικό πλαίσιο. Τα περισσότερα agencies δεν διαθέτουν τη νομική εκπροσώπηση, η οποία είναι εξοικειωμένη με τους νόμους και τους κανόνες που ισχύουν για τα συγκεκριμένα industries, επισημαίνει οι ιδρυτές της Mach9.

Αντίθετα, το νέο agency διαθέτει μια άριστα καταρτισμένη νομική ομάδα, η οποία έχει την ικανότητα να σταθμίσει τα μηνύματα που έχουν αξία για τα regulates brands. Με την είσοδο της Mach9 στην αγορά, οι J. Suarez και A. Moufarrij ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να παγιώσουν τον όμιλό τους και να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. «Αναζητούμε διαρκώς feedback από τους πελάτες μας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι το επίπεδο ποιότητας και ταχύτητας των υπηρεσιών μας ανταποκρίνεται ή και υπερβαίνει τις προσδοκίες τους», σημείωσε ο Suarez.

(Πηγή: Campaign)