Έως και 70% εκπτώσεις σε βασικά είδη

Έτσι, μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, όπου οι καταναλωτές είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους έως και 50% φθηνότερα, ακολουθούν ακόμη μεγαλύτερες προσφορές με εκπτώσεις έως και 70%. Συγκεκριμένα, για το διάστημα από 15 έως και 29 Ιανουαρίου, στα καταστήματα Carrefour και Carrefour Μαρινόπουλος, οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν φθηνότερα, από 50% έως και 70%, πλήθος βασικών προϊόντων, μέσω της κάρτας Club.

Η προσφορά αφορά σε είδη πρώτης ανάγκης, φρέσκα, κατεψυγμένα και τυποποιημένα προϊόντα, ποτά και αναψυκτικά, είδη προσωπικής υγιεινής και απορρυπαντικά, καθώς και μεγάλη ποικιλία σε είδη ένδυσης, υπόδησης, οικιακού εξοπλισμού, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ακόμη και σε βιβλία. Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου προγράμματος, η Carrefour Μαρινόπουλος λανσάρει και τον «€υρούλη τον αξιότιμο», μια παράλληλη ενέργεια, μέσω της οποίας οι πελάτες, με την αγορά επιλεγμένων προϊόντων, κερδίζουν δωροεπιταγές αξίας 5 ευρώ και 10 ευρώ για τις επόμενες αγορές τους.

Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος δεσμεύεται και για το 2011, να συνεχίσει τις προσφορές, «”απαντώντας” στην κρίση με άμεσες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών».