Το PDDM είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα το οποίο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του marketing. Το πρόγραμμα  διοργανώνεται από τη socialab με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School. Στο course έχουν συμμετάσχει στελέχη της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων στελεχών του marketing των: Vodafone, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Pharmaserve – Lilly, Havas Media, Colgate – Palmolive, Praktiker, GAP Pharmaceuticals, Golden Deals, Citibank, MSD, TGI Friday’s, Roche κ.ά.

To σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εξοικειωθούν με τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις της αγοράς, και να μάθουν να σχεδιάζουν αποτελεσματικές στρατηγικές στα Ψηφιακά Μέσα.

Tο Professional Diploma in Digital Marketing φέρει την πιστοποίηση του Digital Marketing Institute. Διαρκεί 30 ώρες και η βασική δομή του είναι η εξής:
• Εισαγωγή στο Digital Marketing
• Search Engine Marketing (SEO)
• Search Engine Marketing (PPC)
• Email Marketing
• Digital Display Advertising
• Social Media Marketing
• Mobile Marketing
• Analytics
• Strategy & Planning

Μήπως ήρθε η στιγμή να κάνετε μια Digital αναβάθμιση στην καριέρα σας;

Professional Diploma in Digital Marketing
Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.alba.edu.gr/pddm
Έναρξη Σεμιναρίου: 23 Ιουνίου 2014.
Διάρκεια: 10 τρίωρα μαθήματα (18:00-21:00)
Αιτήσεις Συμμετοχής έως 16 Ιουνίου 2014.
Τόπος Διεξαγωγής: ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, Ξενίας 6-8, Αθήνα.
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, τηλεφωνήστε στο 211 8006402 ή e-mail: [email protected] 

Η Socialab
Η Socialab είναι Digital Marketing Agency που λειτουργεί από το 2009 και διαχειρίζεται λογαριασμούς για μεγάλα εθνικά και διεθνή brands. Ο κύριος όγκος εργασιών της είναι στα social media και εξειδικεύεται στο να παρέχει υπηρεσίες για την καλύτερη αξιοποίησή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες: Γεώργιος Αναγνωστόπουλος, [email protected], 211 800 6400

Executive Education at ALBA
Το ALBA αποτελεί την πρώτη επιλογή των μεγαλύτερων εταιρειών για την επιμόρφωση των στελεχών τους. Τα τελευταία χρόνια, το ALBA Executive Development έχει ανταποκριθεί στις ανάγκες άνω των 900 εταιριών και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 9.500 στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, προσφέροντας σεμινάρια σε όλο το εύρος του management, mini MBAs, Προγράμματα Ανάπτυξης Ηγεσίας αλλά και ολοκληρωμένα Ενδοεπιχειρησιακά ΜΒΑ. Επίσης, το ALBA Executive Development διοργανώνει ετησίως μία σειρά Ανοικτών Σεμιναρίων, τα οποία απευθύνονται σε στελέχη διαφορετικών βαθμίδων και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους δεξιότητες.
Για περισσότερες πληροφορίες: [email protected]