Ξεκίνησε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου

Η πρώτη ζώνη, ειδησεογραφική και ενημερωτική, ξεκινά στις 6 το πρωί, με την εκπομπή «Χωρίς Ζάχαρη», συνεχίζεται στις 7, με την εκπομπή «Η Επόμενη Δόση», με τους Δώρα Σαρρή και Γιάννη Παπαγεωργίου και ολοκληρώνεται στις 10, με την εκπομπή της Νόνης Καραγιάννη, «Αθήνα Σήμερα».

Η δεύτερη ζώνη αποτελεί μια εναλλακτικότερη ματιά στα γεγονότα, ξεκινά στις 12 το μεσημέρι, με τα «Ανοιχτά Σύνορα» του Κώστα Ράπτη, ενώ στη 1 το μεσημέρι, τη σκυτάλη της ενημέρωσης παίρνει η Τζίνα Μοσχολιού, με την εκπομπή «Άκου τι Έγινε». Ακολουθεί στις 2 η εκπομπή του Άρη Τόλιου, «Η Στάση των Δύο», το κεντρικό magazino του σταθμού. Στις 3 στο μικρόφωνο του σταθμού βρίσκεται ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, με την εκπομπή «Ένα-Δύο-Τρία» στις 4 το απόγευμα, μια διαφορετική ματιά στον κόσμο, με τη Λαμπρινή Θωμά, μέσα από την εκπομπή «Μεσημβρινοί και Παράλληλοι».

Η τρίτη ζώνη του προγράμματος αφορά μουσικές από όλο τον κόσμο, με πληροφορίες και ιστορικές αναδρομές, νέους πειραματισμούς, γνωστούς και άγνωστους ήχους που επιλέγονται από τους μουσικούς παραγωγούς του ραδιοσταθμού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου με εκπομπές κλασικής μουσικής, εκπαιδευτικές για φοιτητές, πολιτιστικές, διανόησης και ψυχαγωγίας.

Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του σταθμού www.athina984.gr.