Με νέες ενημερωτικές εκπομπές και talk show

Τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, ξεκινά το νέο πρόγραμμα του Action 24, το οποίο εμπλουτίζεται με νέες ενημερωτικές εκπομπές και talk show.

Η ενημέρωση αρχίζει το απόγευμα, πριν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, με το Briefing, την ανοιχτή δημοσιογραφική σύσκεψη του Action 24, καθημερινά 6.30-8.00. Αμέσως μετά, ο Σταύρος Κουράκος με το Sport News παρουσιάζει την αθλητική επικαιρότητα, κάθε βράδυ, 8.00-9.00. Στις 9.00 στο ανανεωμένο Brainstorming, ο Σταμάτης Ζαχαρός θα έχει δίπλα του την Κατερίνα Δούκα.

Στις 10.00 κάθε βράδυ από Δευτέρα – Πέμπτη, ο Γιώργος Κουβαράς με το Evening Report παρουσιάζει και αναλύει την ατζέντα της ημέρας. Κάθε Δευτέρα βράδυ στις 11.30 στο τραπέζι των Αντιθέσεων που παρουσιάζει ο Δημήτρης Τάκης θα φιλοξενούνται κορυφαία πολιτικά πρόσωπα, ενώ κάθε Τρίτη στις 11.30 ο Γιάννης Πολίτης συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του X2. Τέλος, κάθε Τετάρτη στις 11.30 ο Μάκης Προβατάς με το «Προσοχή, εκτελούνται λόγια» σπάει τα στερεότυπα και αναδεικνύει την άλλη πλευρά επωνύμων και ανώνυμων πρωταγωνιστών.