Τις πόρτες του για τους πρώτους επισκέπτες άνοιξε το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, σηματοδοτώντας, όπως αναφέρουν οι συντελεστές, την «πρώτη εμπειρία Four Seasons για την Ελλάδα».

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens είναι τοποθετημένο σε έκταση 30 στρεμμάτων στις ακτές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αναδεικνύοντας το πλήρως ανακαινισμένο, ιστορικό ξενοδοχείο Astir Palace Hotel. Απέχει 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και 20 λεπτά από τον Διεθνή Αερολιμένα, συνδυάζοντας την εύκολη αστική πρόσβαση με την παραθαλάσσια τοποθεσία.

Περιλαμβάνει 303 δωμάτια σε δύο κτίρια καθώς και ιδιωτικά bungalows, τρεις ιδιωτικές παραλίες και τρεις πισίνες, εγκαταστάσεις για πολλά διαφορετικά σπορ, ελικοδρόμιο, spa και κάθε σύγχρονη υποδομή. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην αρχιτεκτονική και στο design, όπως και στη γαστρονομία, με οκτώ concepts εστιατορίων και διακεκριμένους chefs. Αξίζει να σημειωθεί και η συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη, το οποίο διατηρεί πωλητήριο εντός του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με τους συντελεστές, το συγκρότημα τοποθετείται ως ιδανικός προορισμός για κάθε ταξιδιώτη, «ορίζοντας τη σύγχρονη πολυτέλεια σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα». Δραστηριοποιείται επίσης στη διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων, με εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους μεγάλης χωρητικότητας και εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Ο Γενικός Διευθυντής Sam Ioannidis, ο οποίος είναι στέλεχος της Four Seasons εδώ και 27 χρόνια και ηγείται της ομάδας των 700 επιλεγμένων στελεχών του αθηναϊκού εγχειρήματος, υπογραμμίζει ότι πολλά από τα στελέχη είναι ντόπιοι ή Έλληνες της διασποράς που επιστρέφουν στην πατρίδα τους, ή άνθρωποι που αγαπούν την ελληνική κουλτούρα και βρήκαν την ευκαιρία να ζήσουν και να εργαστούν εδώ: «Αυτή η κληρονομιά μας κινητοποιεί να μοιραστούμε το πάθος μας για τη χώρα με τους καλεσμένους μας. Υποσχόμαστε να παρέχουμε μια εμπειρία που μόνο η Four Seasons μπορεί να προσφέρει». Το opening του συγκροτήματος συνδυάζεται με ειδικές προσφορές, διαθέσιμες στο site του ξενοδοχείου.