Με μήνυμα «Το μέλλον του Fitness είναι συνδεδεμένο και με τo digital transformation», πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε Ελλάδα και Κύπρο, την Τρίτη 29 Ιουνίου, το The Fitness Conference 2021. Πρόκειται για μια διοργάνωση της Boussias, η οποία παρουσίασε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία του Fitness, σε σχέση με τo digital transformation και την online εκγύμναση, η οποία αποτέλεσε τάση τις ημέρες του Covid-19.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν διεθνείς ομιλητές, εμπειρογνώμονες, στελέχη της βιομηχανίας, ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες του κλάδου και μέλη θεσμικών φορέων, οι οποίοι, μέσα από παρουσιάσεις, case studies και διαδραστικές συζητήσεις, ανέλυσαν την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες, τις επενδύσεις, αλλά και το marketing, τα οποία σχετίζονται με τo digital transformation του fitness στη μετά Covid-19 εποχή.

Ενδεικτικά, αναφέρθηκε ότι, με το πέρασμα των χρόνων, οι νέες τεχνολογίες θα είναι όλο και πιο οικονομικά προσεγγίσιμες για τον επαγγελματία του fitness, ενώ παρουσιάστηκε ένα υβριδικό μοντέλο γυμναστικής της τάξης του 70% offline και 30% online. Επίσης, επεξηγήθηκε γιατί το μέλλον της εκγύμνασης θα είναι ένας συνδυασμός face-to-face και online υπηρεσιών, ενώ τονίστηκε και η σημασία του virtual personal trainer και στη μετά Covid-19 εποχή.