Το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, 3D art exhibition, με τίτλο Specimen, από το creative agency Tell Me More στο hybrid space Marika. Specimen σημαίνει εργαστηριακό δείγμα και σηματοδοτεί τη μετάβαση της εταιρείας στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα του metaverse.

Το creative agency παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό τα 3D art «δείγματά» του. Μια καλλιτέχνιδα ενταγμένη σε ουράνιο ψηφιακό περιβάλλον, το λογότυπο της ίδιας της εταιρείας σε meta έκδοση, αλλά και 3D make up art.

«Η κουλτούρα του metaverse και του 3D art & make up art, στο εξωτερικό βρίσκονται σε ραγδαία εξέλιξη και κατακλύζουν τον κόσμο των social media και ειδικά αυτόν του Instagram. Μεγάλα brands του εξωτερικού όπως η Louis Vuitton, υιοθετούν έμπρακτα τη φιλοσοφία του no limits, του πειραματισμού, καθώς και την τεχνική του 3D στις καμπάνιες τους», αναφέρει το agency. Τα έργα της έκθεσης θα πλαισιώνει η limited edition συλλογή ρούχων της Tell Me More.