Τρία βραβεία στα Peak Awards και ακόμα τρία βραβεία στα Impact BITE Awards απέσπασε η Κωτσόβολος στις φετινές διοργανώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στις 15 και 27 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Στα Peak Awards 2021, η Κωτσόβολος παρέλαβε Gold βραβείο στην κατηγορία «Best Paid Search Campaign», Silver βραβείο στην κατηγορία «Best Performance in Retail» και Bronze βραβείο στην κατηγορία «Best SEO Campaign». Στα Impact Bite Awards 2021, η Κωτσόβολος διακρίθηκε με δύο Silver βραβεία για το K-Retail και το Kotsovolos Through Covid-19 Project στις κατηγορίες «Ψηφιακή Αριστεία για τον Covid19», «Λιανεμπόριο και Ηλεκτρονικό Εμπόριο». Επιπλέον, τιμήθηκε με Bronze βραβείο για το K-Network στην κατηγορία «Network & Communications».

«Κάθε διάκριση για τις καινοτόμες υπηρεσίες και δράσεις της Κωτσόβολος, ενισχύει το αίσθημα της περηφάνειας όλων των μελών της εταιρείας. Σε μία εποχή που όλα συνεχώς μεταβάλλονται, είναι σημαντικό να αναγνωρίζονται το πάθος, η ταχύτητα, η άμεση πρόσβαση στην τεχνολογία χωρίς εμπόδια, η καινοτομία και το όραμα για μία καλύτερη ζωή», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.