– Κι εγώ!
«Θέλω να δώσω μια γροθιά στο στομάχι
του σύγχρονου φασιστο-χουντικο-ψευδο-δημοκρατικού κατεστημένου, που το απαρτίζουν και το εκφράζουν τα αρχηγικά πολιτικά κόμματα, τα συγκροτήματα της τηλεοράσεως, τα μεγαλοεκδοτικά συγκροτήματα, το κεφάλαιο, τον αρρωστημένο -πολιτικοποιημένο συνδικαλισμό κ.ά. Το Δημοκρατικό Πολίτευμα σήμερα το συναντάμε στα χαρτιά και όχι στην πράξη»! δήλωσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος (17.8.11). Κι εγώ!

«Η πολιτική ορθότητα είναι μια δοξασία που προωθείται από μια παραληρηματική μειονότητα και προβάλλεται έντονα από τα κυρίαρχα και αδίστακτα Μέσα Ενημέρωσης, που ισχυρίζονται ότι είναι δυνατόν να πιάσει κανείς μια ακαθαρσία από την καθαρή άκρη της»!, Ανώνυμος

– Αναίσχυντη κουτοπονηριά
Ξεπέρασε όλα τα όρια της κομματικής δουλείας
και της ψοφοδεούς υποκρισίας αυτή η κυβέρνηση, βαφτίζοντας τη διατήρηση των πελατειακών προνομιακών επιδομάτων των δημοσίων υπαλλήλων «Προσωπική διαφορά»! Με τέτοια αναίσχυντα κουτοπόνηρα κόλπα, δεν θα καεί μόνο το πολιτικό μέλλον του κ. Ευ. Βενιζέλου -και δεν μας καίγεται καρφάκι γι’ αυτό- αλλά το μέλλον αυτής της χώρας! Και θα έχουν απόλυτο δίκιο οι ευρωπαίοι εταίροι μας, αν μας στείλουν πίσω στη δραχμή!

– Αυτοκτονική δημοκρατία
Με ποινή κάθειρξης 25 ετών, αποφυλακίσθηκε στα 8 χρόνια ο Β. Ξηρός!
Στη σημερινή Ελλάδα έχουμε μπερδέψει τη γενναιόφρονα Δημοκρατία με την αυτοκτονική.

– Άξιος ο μισθός της!
Στο 5 η ύφεση, στους 800.000 οι άνεργοι (17%), στα € 3,5 δισ. το φετινό έλλειμμα!
Άξιος ο μισθός της Κυβέρνησής μας! Ε, τι άλλο να κάνει πια;

– Ο Γολγοθάς ενός αθώου
Εκατομμύρια άρθρα, ανέκδοτα,
φωτογραφίες και γελοιογραφίες, σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά Mέσα Eνημέρωσης του κόσμου, με μπροστάρηδες τα μπλογκς, συνέθλιψαν τη σταδιοδρομία, την προσωπική ζωή και την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου, που αποδείχθηκε τελικά αθώος! Δεν ξέρω, αν αυτή η «δολοφονική» επίθεση εναντίον του Στρος Καν οφείλεται σε συνωμοσία ή σε αστοχίες και δεν με νοιάζει. Με νοιάζει η «τελεσίδικη» καταδίκη ενός ΑΘΩΟΥ ανθρώπου από τα διψασμένα για αίμα Mέσα Eνημέρωσης και τους επίσης αιμοδιψείς αναγνώστες, θεατές και ακροατές της.

– Τα λεφτά πού είναι;
Εντάξει, ανακαλύφθηκαν 8.000 πεθαμένοι (!) συνταξιούχοι.
Τα λεφτά που πήραν, € 96.000.000 τουλάχιστον τον χρόνο. πού είναι;

– Mόνιμες διακοπές
Πόσες φορές εσείς, φίλοι ή γνωστοί σας ματαιώσατε τις διακοπές σας,
γιατί έτυχε να πέσει πολλή ή σοβαρή δουλειά τον Αύγουστο; Η Κυβέρνησή μας όμως, η Βουλή, τα Δικαστήρια, η Κρατική Μηχανή δεν είχαν ούτε πολλή ούτε σοβαρή δουλειά αυτόν τον Αύγουστο, γι’ αυτό και δεν πέρασε καν απ’ το μυαλό τους να ματαιώσουν τις διακοπές τους! Αν και οι περισσότεροι βρίσκονται σε μόνιμες διακοπές, τουλάχιστον του μυαλού τους!

– Ανάσα θανατηφόρου αερίου
Το ελληνικό λεωφορείο βρίσκεται στον γκρεμό,
με τους δυο μπροστινούς τροχούς να κρέμονται ήδη στο κενό και χωρίς καύσιμα! Η απόφαση των Βρυξελλών (21.7.11) μας έδωσε βενζίνα! Αρκεί εμείς να στρίψουμε γρήγορα το τιμόνι και να μην πατήσουμε γκάζι προς τα εμπρός! Και για να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε απλώς ΑΛΛΟΝ οδηγό! Γιατί όσοι τυχόν νομίζουν ότι λύσαμε το πρόβλημα, πλανώνται πλάνη οικτρή. Το ελληνικό πρόβλημα δεν είναι το χρέος ή/και το έλλειμμα. Είναι η ανυπαρξία κράτους και πολιτικών ηγετών. Η «ανάσα» της 21.7.11 μπορεί να αποδειχθεί εισπνοή θανατηφόρου αερίου, αν δεν βάλουμε αμέσως μυαλό και η πολιτική ηγεσία μας και εμείς! Όσο για τις σχετικές δηλώσεις του κ. Α. Σαμαρά, είναι προφανές ότι δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την άκρατη πρωθυπουργική φιλοδοξία του και να συνέλθει από τη ζαλάδα του από τις ευνοϊκές για το κόμμα του δημοσκοπήσεις. Μόνο που δεν καταλαβαίνει ότι, αν αναγνώριζε ότι η συμφωνία των Βρυξελλών είναι μια ένεση κορτιζόνης και ηθικού, επισημαίνοντας παράλληλα όποιες αδυναμίες της, και αξιοπιστία θα κέρδιζε και ψήφους!

– Αιώνιες αλήθειες
«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια». Τάδε έφη εν έτει 1871 ο Τζον Σουΐντον, πρώην αρχισυντάκτης των «New York Times». Ενάμισι αιώνα μετά, η βιομηχανία των Μέσων Ενημέρωσης και το Διαδίκτυο επιβεβαιώνουν και στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις τους τον αφορισμό του Σουΐντον.

Αυτά τα σχόλια γράφηκαν την 28η Αυγούστου 2011