Το 2019 είναι χρονιά πολλαπλών εκλογών και οι υποψήφιοι αξιοποιούν πλέον και το SMS για την επικοινωνία τους με το κοινό.

Στο πλαίσιο αυτό, στη χώρα μας αξιοποιείται ήδη η πλατφόρμα SMSAPI για τη διενέργεια προεκλογικών εκστρατειών και ένας από τους βασικούς συνεργάτες της στην Ελλάδα είναι το digital agency, webwe. Οι Βασίλης Παπαμούστος και Γιάννης Μποκολίνης, συνιδρυτές της webwe, τονίζουν ότι η ευχρηστία της πλατφόρμας σε συνδυασμό με την άψογη λειτουργία της, επιτρέπουν την παράδοση των sms τη στιγμή και με τον τρόπο που έχει συμφωνηθεί με τον υποψήφιο, με αρκετές χιλιάδες αποστολές ανά καμπάνια.

Από την ευρεία γκάμα των χαρακτηριστικών της πλατφόρμας, ο Β. Παπαμούστος ξεχωρίζει την εύκολη εισαγωγή επαφών, την ταχύτατη ομαδοποίησή τους και τη δυνατότητα ακριβούς προγραμματισμού του χρόνου αποστολής: «Με αυτόν τον τρόπο, μεταδίδουμε εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα τα μηνύματα των υποψηφίων προς τους πολίτες. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε έναν σημαντικό σύμμαχο όπως η SMSAPI και μπορούμε να σχεδιάζουμε χωρίς άγχος τις καμπάνιες των υποψηφίων για τις επερχόμενες εκλογές».