Τα Influencer Marketing Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για 4η χρονιά από το Marketing Week και τη Boussias Events, επιβράβευσαν για ακόμα μια χρονιά τον πιο «hot» τομέα του marketing σήμερα. Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 4 Απριλίου, στην αίθουσα «Νέοι Φούρνοι», στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν για δεύτερη χρονιά η Μυρτώ Κάζη, Δημοσιογράφος, Influencer και CEO των «Yes I Do» και «Boom». Μαζί με ακόμη 33 καταξιωμένα στελέχη των σημαντικότερων agencies επικοινωνίας της αγοράς ανέλαβαν το έργο της αξιολόγησης, καταλήγοντας στα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • Μυρτώ Κάζη, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής

    Μεγάλοι νικητές των φετινών βραβείων

  • Influencer Agency of the Year: Publicis Groupe/MSL
  • Influencer Brand of the Year: Reckitt Benckiser/Durex
  • Influencer of the Year: Φάνης Λαμπρόπουλος
  • Influencers Dream Team of the Year: Οι influencers Φάνης Λαμπρόπουλος, Άλεξ Μάνος, Νεφέλη Μεγκ, Χρήστος Ραφτακόπουλος, Μαρία Μητσώλα και Tzivagg, για την καμπάνια Speak Up

Hotline by Durex της Socialab.
Με Platinum βραβείο, την ύψιστη διάκριση για κάθε ενότητα, τιμήθηκαν οι εταιρείες:

  • Cosmote στην Ενότητα «Best Influencer Marketing per Industry».
  • Ελαΐς – Unilever Hellas στην Ενότητα «Best Influencer Marketing Strategy».
  • Socialab στις Ενότητες «Growth & Creativity in Influencer Marketing», «Best Use of Platforms for Influencer Marketing» και «Best Influencers».

Η Πρόεδρος της επιτροπής δήλωσε σχετικά: «Ήταν τιμή μου να είμαι Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των σπουδαίων αυτών βραβείων, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Νιώθω μεγάλη χαρά αλλά και συγκίνηση μετά τη φαντασμαγορική βραδιά των Influencer Marketing Awards, όπου χειροκροτήσαμε όχι μόνο τους μεγάλους νικητές αλλά και όλους τους συμμετέχοντες. Στο οικοσύστημα άλλωστε, του άρδην αναπτυσσόμενου Influencer Marketing όλες οι πρωτοβουλίες είναι άξιες θαυμασμού και κάθε καμπάνια έχει ένα μικρό μάθημα να “διδάξει”. Στα συγκεκριμένα βραβεία, όλα τα φώτα στράφηκαν στις στρατηγικές, τις καμπάνιες αλλά κυρίως στους ανθρώπους και τις ομάδες πίσω από αυτές. Γιατί ξέρετε, οι ενωμένες ομάδες πάντα έχουν τη μαγική δύναμη να κάνουν θαύματα! Και του χρόνου!».

Το menu της βραδιάς επιμελήθηκε ο χορηγός των βραβείων True Catering.


Πίνακας Νικητών