Μέσα από τα 6 συνδρομητικά κανάλια Novasports

Πλούσιο αθλητικό θέαμα προσφέρει η Wind Vision στους λάτρεις του αθλητικού περιεχομένου και για τη φετινή σεζόν 2019-2020.

Οι συνδρομητές του Full Pack έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις μέσα από τα 6 συνδρομητικά κανάλια Novasports, από τον αποκωδικοποιητή ή μία φορητή συσκευή (smartphone / tablet) της επιλογής τους. Οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που ξεκινάει αυτό το Σάββατο 24 Αυγούστου, με νέο τρόπο διεξαγωγής, διπλάσια ντέρμπι και ανάδειξη πρωταθλητή από τα play offs.

Το αθλητικό υπερθέαμα συνεχίζεται με το Ιταλικό, Γαλλικό και Ολλανδικό πρωτάθλημα, την Championship Αγγλίας, το Γερμανικό Κύπελλο, το Κύπελλο Γαλλίας, το League Cup Αγγλίας και Γαλλίας, το Σουηδικό Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Τουρκίας, αλλά και τη Euroleague. Παράλληλα, οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους, επιπλέον από τα 6 κανάλια Novasports, περισσότερο αθλητικό περιεχόμενο μέσα από αθλητικές εφαρμογές στο Play Store της Google, με πρόσβαση σε διοργανώσεις όπως NFL, ATP Tennis TV, Moto GP, NHL, UFC.