Με ένα σφαιρικό πλάνο ενεργειών, η ΑΧΑ στηρίζει έμπρακτα εργαζόμενους, πελάτες, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τομείς της οικονομίας που βάλλονται και ευπαθείς ομάδες.

Στηρίζει εργαζομένους, πελάτες, ΕΣΥ και ευπαθείς ομάδες.

Με ένα σφαιρικό πλάνο ενεργειών, η ΑΧΑ στηρίζει έμπρακτα εργαζόμενους, πελάτες, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τομείς της οικονομίας που βάλλονται και ευπαθείς ομάδες. Αφετηρία των ενεργειών της ΑΧΑ ήταν η προστασία των ανθρώπων της, όπως μέσα από την έγκαιρη προστασία τους χάρη στο μοντέλο τηλεργασίας και τη δημιουργία ειδικών webinars για ψυχική και σωματική ευεξία.

Επιπλέον, παρέχει δωρεάν την υπηρεσία MyAXA Doctor σε 100.000 ασφαλισμένους της, συνδράμει στην ανάκαμψη της τουριστικής δραστηριότητας και δεσμεύεται να πραγματοποιήσει όλα τα ταξίδια πωλήσεών της για τα επόμενα 3 χρόνια αποκλειστικά στην Ελλάδα, ενώ παρείχε 20.000 μάσκες ειδικού τύπου στο ΕΣΥ και συμμετέχει στην πρωτοβουλία του ομίλου ΑΧΑ για την οικονομική ενίσχυση 1.200 Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, εκ των οποίων 11 βρίσκονται στην Ελλάδα. Επιπλέον, η εθελοντική ομάδα της ΑΧΑ προσφέρει σίτιση σε άπορες οικογένειες και αστέγους, σε συνεργασία με τις οργανώσεις Μπορούμε και Emphasis.