Στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες από 20 χώρες
Το 3ο διεθνές τουρνουά γκολφ Messinia Pro-Am της Costa Navarino έλαβε χώρα στις 20-23 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή 31 ομάδων από 20 χώρες, σηματοδοτώντας την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν ο υποψήφιος για Όσκαρ και βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα, αμερικανός ηθοποιός Bill Murray, ο πρώην διεθνής παίκτης του ράγκμπι που εκπροσώπησε την Αγγλία 75 φορές και 5 φορές ως αρχηγός της ομάδας με 17 χρόνια καριέρας, Mike Tindall, καθώς και ο θρύλος του μπάσκετ Joe Arlauckas. Οι γκολφέρ του 3ου Messinia Pro-Am διέμειναν στο The Westin Resort Costa Navarino.

Η αγωνιστική δράση ξεκίνησε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στο γήπεδο The Dunes Course, ενώ την επόμενη μέρα οι παίκτες διαγωνίστηκαν στο γήπεδο The Bay Course και αγκάλιασαν θερμά τη θεματική φιλανθρωπική βραδιά παίζοντας μπόουλινγκ και ενισχύοντας τη δράση των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. Το τουρνουά έκλεισε με τη βραδιά «Buena Vista», με gala dinner και απονομή βραβείων στους νικητές. Επίσημος αερομεταφορέας του τουρνουά ήταν για τρίτη συνεχή χρονιά η Aegean. Επίσημοι χορηγοί του τουρνουά ήταν οι εταιρείες Vodafone Business, Eclectic Greece by Kyvernitis Travel, Ford Motor Ελλάς, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και Hertz.